فیلم

دانلود فیلم , دانلود رایگان فیلم , دانلود فیلم جدید , دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم

فیلم

دانلود فیلم , دانلود رایگان فیلم , دانلود فیلم جدید , دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم

طرز تهیه شیرینی دانمارکی یا گل محمدی چیست ؟

طرز تهیه شیرینی دانمارکی ، طرز تهیه شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم

شیر گرم 2/3 لیوان  .  روغن 1/3 لیوان  .  آرد 3 و نیم لیوان  .  شکر 4 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 2 عدد

کره 200 گرم  .  پودر خمیر مایه 2 قاشق چایخوری  .  نمک 1 قاشق چایخوری  .  اسانس وانیل مقداری

کرم شیرینی برای داخل شیرینی  .  زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی  .  شکر و آب برای شیره شیرینی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیر گرم ( شیر داغی که دست را نسوزاند ) ، پودر خمیرمایه ، نمک ، 1 قاشق چایخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری آرد را باهم مخلوط کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا پف کند ، پس از 10 دقیقه تخم مرغ ها را به مخلوط خمیر مایه اضافه و مخلوط کنید.

باقی مانده آرد ، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید سپس به مواد دیگر اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، روغن را نیز در آخر اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر را داخل کاسه ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید سپس به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید ، کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کنید سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید ، 3 بار دیگر این کار را تکرار کنید ( لوله کنید ، صاف کنید و 10 دقیقه استراحت دهید ، این کار برای ترد شدن شیرینی میباشد ).

پس از انجام مراحل بالا خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و بصورت دایره بزرگی اطراف ان را ببرید سپس این دایره با به 8 قسمت مساوی برش بزنید ، داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و 1 قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی بریزید و همانند شکل شیرینی را بپیچید.

ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید ، 30 دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند سپس 1 زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی ها طلایی شود.

در این فاصله که شیرینی ها میپزد شیره را آماده کنید ، نصف لیوان شکر را با 1/3 لیوان آب و 1 قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود ، شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید و با قلمو شیره را روی سطح شیرینی بزنید و پس از اینکه شیرینی ها خنک شدند سرو کنید.

طرز تهیه خمیر دانمارکی

مواد لازم

750 گرم
آرد کاملا سفید

250 گرم
آرد ذرت یا نشاسته پودر شده

250 گرم
کره

2 عدد
تخم مرغ

3 قاشق سوپخوری
روغن مایع

2 قاشق سوپخوری
شکر

یک قاشق سوپخوری
مایع خمیر ترش

یک قاشق چایخوری
نمک

به مقدار لازم
آب ولرم

طرز تهیه

یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.

در ظرف بزرگی آرد، نمک و شکر را الک کرده، سپس وسط آرد را گود می کنیم. مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم. بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود. خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر15 دقیقه مانده و کمی جا بیفتد.

سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر 2 سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود. بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را 6 تا 5 لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم . 20 دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را 6-5 بار تا می زنیم و هر بار20 دقیقه درجای خنک نگه می داریم و بعد از 6 دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.

کرم دانمارکی

مواد لازم

2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت یا آرد گندم

5/1 فنجان
شیر

یک عدد
زرده تخم مرغ

نصف فنجان
شکر

50 گرم
کره

به مقدار کم
وانیل یا پوست رنده شده لیمو

روش تهیه

زرده تخم مرغ و 50 گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. بقیه شکر را با کره مخلوط کرده  و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود. سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود . سپس زرده زده شده را ا ضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.

برای تزئین روی شیرینی ها و داخل شیرینی ها از مواد زیر استفاده می کنیم.

برای داخل شیرینی ها :

کرم دانمارکی + دارچین یک قاشق مرباخوری + شکر یک سوم پیمانه.

برای تزئین روی شیرینی ها :

یک عدد تخم مرغ + یک قاشق سوپخوری شربت کارامل( شکر را روی حرارت بخار آب ذوب می کنیم)

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی صدفی با خمیر دانمارکی

خمیر دانمارکی را نسبتاً نازک تر باز کرده و روی خمیر کمی دارچین و شکر می پاشیم و آن را لوله کرده و وقتی به قسمت آخر رسیدیم، با قلم مو کمی تخم مرغ بر روی آن می مالیم که دو قسمت به هم بچسبد.

سپس آن را مانند رولت به قطر 5/1 سانتی متر می بریم. شیرینی ها را در سینی چیده، مدت 30 دقیقه در وسط پنجره فر با حرارت 350 درجه قرار می دهیم تا پخته و طلایی شوند و بعد از کمی خنک شدن روی آنها با الک پودر قند می پاشیم.

شیرینی لوله ای با خمیر دانمارکی

خمیر دانمارکی را به قطر 4-3 میلیمتر و به طول 15 سانتیمتر و به عرض دلخواه کرم می مالیم . سپس خمیر را لوله کرده و به انتهای لوله که رسیدیم با قلم مو روی خمیر را کمی تخم مرغ می مالیم تا دو قسمت به هم بچسبد. بعد خمیر را به اندازه های 6-5 سانتی متر می بریم و در سینی چرب آنها را چیده و به مدت 30 دقیقه می گذاریم پخته شوند.

شیرینی نیمه ماه دانمارکی با خمیر دانمارکی

خمیر را به قطر 5-4 میلیمتر پهن کرده و با قالب گرد خمیر را قالب می زنیم و توسط قیف یا با قاشق مرباخوری مقداری کرم در وسط خمیر می گذاریم و خمیر را به صورت نیمه ماه روی هم آورده و دور آن را با چنگال میوه خوری فشرده و فرم می دهیم. سپس روی آنها از مخلوط تخم مرغ و شربت کارامل می مالیم و بعد روی آن کمی شکر پاشیده، در سینی چرب می چینیم. سپس برای مدت 30 دقیقه در پنجره وسط فر با درجه حرارت 350 قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.

مدل گوشی دانمارکی با خمیر دانمارکی

خمیر را به قطر 4-3 میلی متر پهن کرده، به اندازه 30×15 می بریم و در وسط خمیر یک نقطه مرکز قرار داده و روی آن شکر و دارچین می پاشیم. بعد خمیر را از دو طرف به نقطه مرکز لوله کرده و خمیر را به صورت ورقه های 5/1 سانتی متری می بریم و در سینی چرب شده می چینیم. سپس در فر داغ با درجه حرارت 400 فارنهایت مدت 12-10 دقیقه می گذاریم تا شیرینی ها طلایی شوند.

شیرینی مدل فرفره با خمیر دانمارکی

خمیر را به قطر یک سانتی متر و طول و عرض 25×25 سانتی متر باز می کنیم. بعد 5×5 خمیر را بریده و چهارگوش خمیر را برش می دهیم. وسط خمیر به اندازه یک عدد فندق کرم می گذاریم و به شکل فرفره می پیچیم. با قلم مو روی آن از مخلوط شربت کارامل و تخم مرغ مالیده، آنها را در سینی فر چرب شده می چینیم و در پنجره وسط فر قرار می دهیم . مدت 25-20 دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها با حرارت 400 درجه طلایی شوند. این شیرینی ها را می توان به پودر قند نیز آغشته نمود. در این صورت نیازی به مالیدن کارامل تخم مرغی نمی باشد.

مواد لازم برای تهیه مایه خمیر ترش

خمیر ترش             1/4  پیمانه سرخالی
شکر                     1 قاشق سوپخوری
آب گرم                    1 پیمانه سرخالی

مواد لازم برای تهیه خمیر

آرد    ( به میزانی که خمیر به دست نچسبد )
روغن صاف قنادی            1/2 و1 پیمانه
روغن مایع                      1/3  پیمانه
نمک                  1/8  قاشق چایخوری
جوهر لیمو             1/4  قاشق چایخوری
شیر                               1 پیمانه
شکر                           1/2  پیمانه
تخم مرغ                             2 عدد
تقویت کننده آرد            1 قاشق چایخوری

روش تهیه تهیه مایع خمیر ترش

خمیر ترش را با شکر و آب گرم با هم مخلوط کرده به مدت 4 الی 5 دقیقه در هوای گرم قرار داده تا پف کند .

روش تهیه

تخم مرغ ها و شکر را با چنگال بزنید ، جوهر لیمو را در شیر حل نموده اضافه  نمایید . نمک و روغن مایع را نیز اضافه کنید . مایع خمیر ترش را به این مواد اضافه نمایید . نمک و روغن مایع را نیز اضافه کنید . مایع خمیر ترش را به این مواد اضافه  کنید . تقویت کننده را با 2 پیمانه آرد مخلوط نموده و به مایع بالا اضافه نما ئید و مخلوط کنید سپس آنقدر آرد اضافه کرده و ورز بدهید تا خمیر بدست نچسبد و سبم شود . بعد خمیر را گلوله کرده بگذارید به مدت یک ربع در جای گرم بماند تا خمیر ور بیاید .

بعد خمیر را امتحان کنید یعنی با دست از یک گوشه بکشید بعد ول کرده اگر به جای اولش بر نگشت خمیر عمل کرده و آماده برای باز شدن می باشد ، اگر به جای خود برگشت عمل نکرده و باید مجددا به خمیر استراحت دهید و در این فاصله در یک ظرف جداگانه عمل نکرده و باید مجدداً به خمیر استراحت دهید و در این فاصله در یک طرف جداگانه کمی آرد پاشیده روغن صاف را از الک مویی رد  نموده و به شکل توپ درآورید بعد روی آن کمی آرد پاشیده به صورت مستطیل فرم داده به طوریکه ضخامت هر طرف یک سانت باشد .

از هر طرف ضربه زده و همینطور که در حال فرم دادن به روغن هستید ، به هر طرف روغن صاف آرد بزنید . طول و عرض روغن صاف حدود 5 در 15 سانت و قطر روغن صاف یک سانتیمتر می باشد . روی میز کار آرد پاشیده خمیر را با وردنه باز نموده بطوریکه وسط خمیر ضخیم تر باشد ولی اطراف آن نازکتر باشد . خمیر را آهسته وردنه کشیده بعد روغن صاف را وسط خمیر گذاشته خمیر را مثل بقچه بپیچید . سپس آردهای اضافی خمیر را با برس پاک نموده وردنه را آردی کنید .

از طول خمیر را آرام آرام چند ضربه زده بعد بدون اینکه فشاری به خمیر بیاورید خمیر را کمی باز کرده بدین ترتیب روغن صاف از خمیر بیرون نمی زند . خمیر را دور وردنه بپیچید ، خمیر را پشت و رو کنید ، با وردنه خمیر را باز نموده ( اگر روی خمیر آرد اضافه دارد حتماً با برس پاک نمائید . ) سپس خمیر را از طول 4 لا کنید زیرش کمی آرد بپاشید ، رویش را بچوشانید تا 20 دقیقه بماند . البته این عمل باز کردن خمیر را باید 3 بار انجام دهید در تمام مراحل خمیر از طول باز می شود و از طول باز می شود و از طول چهادر لا می شود . در مرحله آخر بعد از چهار لا نمودن دیگر بیست دقیقه نمی ماند بلافاصله خمیر را باز نموده و به اشکال مختلف در آورید .

دستور پخت شیرینی کشمشی چگونه است ؟

طرز تهیه شیرینی کشمشی ، دستور تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

مواد لازم

آرد 1 و 2/3 لیوان  .  پودر قند 1 و 1/3 لیوان  .  کره 150 گرم  .  تخم مرغ 2 عدد

کشمش پلویی 1/2 لیوان  .  اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و تخم مرغ را 30 دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید ، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید ).

کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و در ادامه آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند ).

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی با شکلات

زمان آماده سازی ۱۵ دقیقه
زمان پختن ۲۰ دقیقه
مناسب برای ۴ نفر

۱ پیمانه
آرد

۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر

۱ پیمانه
کره

۱ پیمانه
شکر

۱ عدد
تخم مرغ

۱ قاشق چای خوری
وانیل

۱ پیمانه
گردو

۱ پیمانه
کشمش

۵۰ گرم
شکلات ساده

طرز تهیه شیرینی کشمشی با شکلات

برای تهیه این نوع شیرینی می بایست ابتدا کره و شکر را خوب با همزن برقی، هم بزنید. سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا کاملا نرم و یکنواخت شوند.

آرد و بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کرده و پس از دوبار الک کردن به مخلوط آماده شده اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. گردوی خرد شده، کشمش و خرده شکلات ها را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید تا موادتان به شکل یک دست در بیاید.

با قاشق غذاخوری از موادتان برداشته و بر روی ورقه های شیرینی پزی روغنی و چرب شده بریزید. در نهایت شیرینی ها را در فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا شیرینی لذیذ شما پخته شود.

شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی با بادام

مواد لازم

آرد: 750 گرم

مخمر خشک: 70 گرم

شکر: 100 گرم

شیر نیمگرم: ⅛ لیتر

کره: 400 گرم

پودر وانیل: 20 گرم

نمک و پودر هل: هر کدام 1 قاشق چایخوری

مغز بادام (پوست گرفته و خرد شده): 150 گرم

برگه زردآلو (خرد شده): 125 گرم

پوست رنده شده و آب 1 لیموترش

کشمش: 700 گرم

کمی کره یا مارگارین برای چرب کردن قالب

طرز تهیه شیرینی کشمشی با بادام

سینی فر و یک قالب مستطیل را با کره یا مارگارین چرب کنید.

آرد را در کاسه ای الک کنید. وسط آرد چاله ای تعبیه کنید. مخمر، شکر و شیر را داخل چاله بریزید. آهسته هم بزنید. کمی هم آرد روی مواد داخل حفره بریزید. روی کاسه را پوشانده و 20 دقیقه در جایی گرم بگذارید.

کره را آب کرده و با وانیل، ذره ای نمک و پودر هل آنقدر هم بزنید تا حالت کرِم  پیدا کند. سپس کرِم را داخل کاسه ی حاوی آرد ریخته و مواد را خوب مخلوط کنید و ورزد دهید. مغز بادام، برگه، آب و پوست لیمو و کشمش را به خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید. روی ظرف را پوشانده و خمیر را 40 دقیقه استراحت دهید. خمیر را دو قسمت کنید. یک قسمت را در قالب ریخته، رویش را صاف کرده و 15 دقیقه استراحت دهید. پس از این مدت باید خمیر خوب ورآمده باشد.

فر را روی 220 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب را (روی صفحه مشبک فر) در طبقه ی زیرین قرار داده و خمیر را 70- 65 دقیقه بپزید. پیش از بیرون آوردن از فر یک خلال چوبی را داخل نان فروکرده، بیرون آورید. اگر به خلال خمیر چسبیده باشد، یعنی هنوز کامل پخته نشد. 5 دقیقه دیگر در فر نگاه دارید و دوباره امتخان کنید تا زمانی که دیگر به چوب خمیر نچسبد. البته هر بار باید خلال جدید و خشک اسنفاده کنید. پس از پخته شدن، نان شیرینی را کنار بگذارید تا خنک شود. فر را خاموش نکنید.

قسمت دوم خمیر را مانندن نان (استوانه) فرم داده و روی سینی فر بگذارید. 15 دقیقه خمیر را استراحت دهید. سپس سینی را در طبقه ی دوم (از پایین) گذاشته و خمیر را 70- 65 دقیقه بپزید. پس از اتمام پخت، کمی صبر کرده، سپس نان شیرینی را برش دهید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی چیست ؟

طرز تهیه شیرینی نارگیلی ، آموزش شیرینی نارگیلی نرم و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

مواد لازم

شکر
۲۵۰ گرم

پودر نارگیل پُرچرب
۱۲۵ گرم

روغن مایع
۷۵ گرم

سفیده تخم مرغ
۳ عدد بزرگ

آب لیموترش
یک دوم قاشق چایخوری

وانیل
یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ، نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید. در صورت در دسترس نداشتن چرخ گوشت، می توانید از غذاساز کمک بگیرید و خوب مواد را مخلوط کنید.

سپس مایه به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت، مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود. در این مدت، مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. در این مرحله آب لیموترش را همراه بقیه سفیده تخم مرغ و باقیمانده روغن مایع با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزایید و سریع هم بزنید. مواد را تا زمانی روی حرارت نگه دارید که کاملاً داغ شود اما، مواظب باشید قُل نزند. به محض اینکه مواد داغ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به کاسه ای دیگر منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود.

کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پس از اینکه مواد خنک شد، آن را در قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید.

بعد سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم کرده اید یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی تَرَک های ریز خورد و کمی طلایی شد، بهترین موقع برای بیرون آوردن شیرینی از فر است. در صورت تمایل، می توانید روی هر شیرینی کمی پودر پسته بپاشید و دوباره داخل فر قرار دهید.

توجه داشته باشید برای اینکه شیرینی بهتری به دست آورید، باید اندازه ها دقیق باشد؛ داغ زدن مناسب باشد یعنی گرمای مواد به حدی باشد که وقتی انگشت را داخل مواد می زنید دست شما احساس داغی زیادی بکند؛ به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در دمای محیط، سرد شود. در یخچال گذاشتن مواد، سبب خراب شدن شیرینی می شود؛ در صورتی که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت بود می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شُل بود یک قاشق سوپخوری آرد برنج بیفزایید؛ حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید، یک عدد شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورتی که در پخت مشکلی نداشت، بقیه را در سینی بریزید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی

بعضی وقتها نمی دونید با سفیده تخم مرغها چیکار کنید . این دستوری هست که فقط با سفیده تخم مرغ درست می شه و زرده در اون دخیل نیست. این یه شیرینی بسیار تردی هست که فقط یه چایی کنارش کم داره .

مواد لازم

پودر نارگیل      150 گرم
پودر قند     250 گرم
سفیده تخم مرغ      4 عدد
پودر هل      1 قاشق مرباخوری
خلال پسته      جهت تزیین

طرز تهیه شیرینی پفکی نارگیلی

سفیده تخم مرغ رو با همزن هم می زنید .

بعد قاشق قاشق پودر قند اضافه کرده و هم بزنید .

در نهایت پودر هل رو بریزید .

سپس ظرف حاوی سفیده رو روی قابلمه ای که آبجوش داخل اون هست و با حرارت ملایم در حال جوش هست ، قرار می دیم  و به هم زدن ادامه می دیم .

سفیده رو انقدر هم می زنیم تا زمانیکه همزن رو وقتی به سمت بالا می کشیم فرم گرفته بمونه .

بعد از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

داخل قیف و ماسوره ریخته و روی سینی با کمی فاصله می ریزیم .

بعد روی هر کدام یه دونه خلال پسته قرار می دیم .

سپس داخل فری که با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 7 – 10 دقیه قرار می دیم .

نکته :

مدت زمان بسته به دمای فرتون ممکنه کم یا زیاد بشه کافیه زیر شیرینی کمی رنگ بگیره و قرار نیست شیرینی ها تغییر رنگ بدنن بلکه باید به همون صورت سفید بمونن .

طرز تهیه شیر برنج چگونه است ؟

طرز تهیه شیر برنج ، طرز تهیه شیر برنج مجلسی

طرز تهیه شیر برنج

مواد لازم

شیر
3 پیمانه

برنج
یک پیمانه یا 200 گرم

گلاب
نصف پیمانه

طرز تهیه شیر برنج

برنج را از پیش به مدت چند ساعت خیس کنید، سپس آب برنج را خالی کرده و به همراه 2 پیمانه آب یا یک پیمانه آب و یک پیمانه شیر داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی پخته و نرم شود، سپس شیر را به آن اضافه کنید و همچنان روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته و غلیظ شود.

برای این منظور معمولا 15 الی 20 دقیقه زمان کافی است.حالا گلاب را به آن اضافه کنید.بعد از گذشت یکی دو دقیقه، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و شیربرنج را در ظرف مورد نظر بکشید و پس از تزئین روی آن با دارچین، با مربا یا عسل، شکر یا شیره میل کنید.

نکته :

بعضی ها شکر را مانند فرنی به همراه شیر و گلاب در مراحل پخت به شیربرنج اضافه می کنند.

طرز تهیه شیر برنج با مایکروفر

مواد لازم

برنج  100 گرم
شکر  4 قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه  1 لیتر
کره  25 گرم
گلاب  0.25 فنجان
آب  3 فنجان

طرز تهیه شیر برنج با مایکروفر

ابتدا برنج را بشویی و مدت 2 الی 3 ساعت با آب داغ خیس کنید . سپس آن را در یک ظرف پیرکس گود ( به حجم حداقل 2 لیتر ) بریزید و یک لیوان آب به آن اپافه کنید و 15-10 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید . در این فاصله آن را یکبار هم بزنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.

پس از این زمان شکر و کره را به ظرف اضافه کرده و ان را مجددا به مدت 20-15 دقیقه با قدرت 100% ( بدون درب) داخل مایکروفر قرار دهید.

توجه :

در صورتیکه در این مرحله برنج کاملا پخته شده است ولی غذا جا افتاده بنظر نمی رسد ، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد برنج را با کمی شیر سرد حل کرده و همراه گلاب به غذا اضافه کنید و آن را خوب هم زده به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. ( در این فاصله یکبار غذا را هم بزنید ).

شیر برنج

طرز تهیه شیر برنج با طعم پرتقال

مواد لازم

شیر : 1 فنجان + 4/3 فنجان

برنج : 1 فنجان

ماست : 240 گرم

خرما خرد شده : 1 و نیم فنجان

عسل : 3 قاشق غذاخوری

دارچین : 2/1 قاشق چای خوری

آب پرتقال : 1 فنجان

آب : 1 فنجان

پوست پرتقال خرد شده : 1 عدد

کره : 1 قاشق غذاخوری

خلال بادام : 3/1 فنجان

خامه : 4/1 فنجان

اسانس وانیل : 3 قاشق چای خوری

جوز هندی : 4/1 قاشق چای خوری

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه شیر برنج با طعم پرتقال

آب، آب پرتقال و شیر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. بعد از آن وانیل، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک را اضافه کنید. بعد از ان حرارت را کم کنید و برنج را اضافه کنید تا برنج بپزد و آب کاملا بخار شود. حرارت را خاموش کنید.

در ظرف دیگری کره بریزید و بادام را تفت دهید و کنار بگذارید. ماست، خامه، خرما، پوست پرتقال و خلال بادام را در ظرف شیربرنج بریزید و هم بزنید. شیر برنج را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با خرما، جوز هندی، دارچین، خلال بادام و پوست پرتقال تزئین کنید.

شیر برنج پرتقالی شما آماده سرو است.

آموزش پخت شله زرد چیست ؟

طرز تهیه شله زرد ، روش پخت شله زرد

طرز تهیه شله زرد

مواد لازم برای تهیه شله زرد

برنج 1 پیمانه
آب 6 پیمانه
شکر 2 پیمانه
کره 50 گرم
پودر زعفران آسیاب شده
گلاب 1/2 پیمانه
هل ساییده کمی
دارچین و خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه

با این مقدار مواد 4 تا 5 پیاله شله زرد خواهید داشت.

طرز تهیه شله زرد

شله زرد رو عموما به یک روش درست میکنن. فقط نکات خاصی وجود داره که عرض میکنم خدمتتون. برنج شله زرد بهتره نیم دونه باشه ولی میتونید از برنج کامل هم استفاده کنید فقط کمی زمان پختش بیشتر میشه و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری میبره. من نیم دونه نداشتم و از برنج کامل استفاده کردم. فقط برنجتون ایرانی باشه تا کیفیت بهتری داشته باشین. بعد از اینکه برنج رو شستید با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. وقتی که به قل قل افتاد و برنج ها کمی پخت شکر رو اضافه میکنیم.

حدود نیم تا یک ساعت زمان میدیم تا برنج و شکر باهم بپزه و برنج تقریبا له بشه.

بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم تا زعفران کاملا رنگش رو پس بده و شله زردمون بیشتر جا بیفته. من حدود نیم ساعت دیگه هم صبر کردم.

کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول میکشه. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه میتونید گلاب رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید.

شله زرد

نکات طرز تهیه شله زرد

نکته برای پخت شله زرد اینه که شکر رو حتما بعد از پختن برنج اضافه کنید.
در آخرین مراحل احساس کردید آبش کمه میتونید مقداری آب بهش اضافه کنید و اگر هم رقیق بود بذارید تا آب اضافیش بخار بشه.
از اونجایی که شکر با حرارت دیدن کمی آب میندازه بلا فاصله بعد از اضافه کردن شکر مقداری از آب شله زرد بیشتر میشه، پس این نکته هم حتما در نظر داشته باشید و قبلش آب اضافه نکنید.
اگر از خلال بادام توی شله زرد خوشتون میاد در یک ساعت آخر مقداری خلال بادام هم در شله زرد بریزید تا پخته بشه.
میزان غلظت شله زرد باید انقد باشه که اگر مقدار کمی ازش توی سینی ریختید کاملا پخش نشه و کمی قوام داشته باشه.
وقتی شله زرد رو برای دسر استفاده میکنید بهتره سرد سرو بشه.

نکات طرز تهیه شله زرد نذری

موضوع اینه که این طرز پخت برای شله زرد هایی با مقدار کم مناسبه ولی برای شله زرد های با مقدار زیاد و به عبارتی برای نذری بهتره اولا نسبتها به این صورت زیاد میشه که شکر دو برابر برنج میشه و آب پنج برابرش. حالا هر مقداری که بخواید درست کنید. نکته بعدی اینه که اگر مقدارش زیاده باید برنج رو از قبل خیس داده باشیم. حد اقل برنج رو سه چهار ساعت خیس بدیدو حتی برای مقدار کم هم شله زرد بهتری بهتون میده. برای نذری هم معمولا از شب قبل برنج رو خیس میدن.

رنگ شله زرد

برای بهتر شدن رنگ شله زرد و همچنین کمتر استفاده کردن از زعفران که مقرون به صرفه باشه میتونید از کمی زردچوبه هم استفاده کنید. فقط باید این نکته رو رعایت کنید که زردچوبه رو در کره تفت بدید تا بوش گرفته بشه، در کنارش هم از زعفران استفاده کنید.

تزیین شله زرد

برای تزیین شله زرد میتونید از خلال بادام و پسته و دارچین و همچنین گل سرخ استفاده کنید. چون طبع کلی شله زرد به خاطر برنج سرده، گرمای دارچین معتدلش میکنه.