تیرامیسو یکی از محبوب ترین کیک ها و دسرهای ایتالیایی است. تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند بنابراین همراه آن ماده غذایی خاصی توصیه نمی شود تا طعم خود دسر قابل حس باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم .
زمان کل : 35 دقیقه
مواد لازم تیرامیسو ایتالیایی :
تخم مرغ
4 عدد
شکر
4 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای
500 گرم
قهوه
یک فنجان
بیسکویت
340 گرم
شکلات تلخ رنده شده
برای تزیین
زرده ها را همراه با شکر بزنید. سپس پنیر خامه ای را در آن بریزید و اگر 2 تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به آرامی سفت شود استفاده کنید. مخلوط را به هم بزنید. سپس فنجان قهوه تهیه شده را در یک کاسه بریزید اینجا می توانید مخلوط را مزه کنید برای اینکه مطمئین شوید همانی باشد که می خواهید.
سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید سعی کنید قالب به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه ای را نگه دارد. آن را از مخلوط پر کنید و به مدت 2 ساعت در جای خنک نگه دارید، سپس شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید. این مقدار مواد برای 6 تا 8 نفر کافی است.
نکته : تخم مرغ تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید.
نکته : قهوه خوری قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر.
نکته : می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید.
مواد لازمز تیرامیسو پرتقالی :
زرده تخم مرغ
3 عدد
پنیر خامه ای
2 پیمانه
پودر شکر
1 پیمانه
آب پرتقال
نصف پیمانه
خامه فرم گرفته
یک پیمانه
وانیل
نوک چاقو
کیک اسفنجی
1 عدد
ابتدا زرده ها رابا شکر و وانیل کاملا هم می زنیم بعد پنیر خامه ای و خامه را اضافه می کنیم.
سپس خوب مخلوط می کنیم کیک اسفنجی را از عرض نصف کرده.
یک لایه اش را در دیس مورد نظر می گذاریم و نصف آب پرتقال را با برس رویش می مالیم.
بعد از مخلوط بالا روی کیک می ریزیم وصاف می کنیم سپس پرتقال ها را پرک کرده.
همراه گردو روی لایه اول می ریزیم ولایه دوم کیک را رویش گذاشته.
دوباره اب پرتقال واز مخلوط بالا می ریزیم حدود 6 ساعت در یخچال می گذاریم.
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 300 گرم . شیر 1/2 لیوان . مربا یا مارمالاد توت فرنگی 3 قاشق غذاخوری
وانیل شکری 1 بسته . آب میوه 1/2 لیوان . بیسکوئیت لیدی فینگر 12 عدد . توت فرنگی به مقدار لازم
در کاسه ای وانیل شکری ، شیر و اب میوه را با هم مخلوط کنید.
بیسکوییت های انگشتی ( لیدی فینگر ) را درون مخلوط ابمیوه و شیر بزنید و سریع خارج کنید تا کمی مرطوب شود سپس ته ظرف دسر یک ردیف بچینید ، مقداری مربا یا مارمالاد توت فرنگی را با قاشق روی بیسکوییت ها بزنید.
ماسکارپونه یا پنیر خامه ای را نیز در کاسه ای جداگانه با همزن بزنید تا سفت و غلیظ شود سپس مقداری روی بیسکوییت ها بریزیدو به همین صورت 2-3 ردیف تا بالای ظرف را پر کنید و در انتها مقداری توت فرنگی برای تزئین روی تیرامیسو قرار دهید.
ظرف تیرامیسو را داخل یخچال قرار دهید تا دسر سفت و سرد شود سپس سرو کنید ، میتوانید این دسر را از شب قبل تهیه کنید تا بافت منسجم تر و تیرامیسوی خوشمزه تری داشته باشید.
نکته ها : میتوانید از میوه های دیگری مانند موز ، بلوبری ، آناناس ، تمشک و … یا از مخلوط چند میوه استفاده کنید ، در صورتی که تمایلی به شیر ندارید از همان مقدار آب میوه استفاده کنید ، خامه را با بستنی نیز میتوانید جایگزین کنید.