این چیز کیک خوش طعم به فر یا پخته شدن نیازی ندارد و می توانید خیلی راحت در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
نصف پیمانه کراکر یا بیسکوئیت خرد شده
دو قاشق غذاخوری کره آب شده
یک ورق ژلاتین
¾ پیمانه شیر کمچرب
550 گرم پنیر خامهای کمچرب نرم شده
225 گرم پنیر خامهای بدون چربی نرم شده
225 گرم خامه ترش کمچرب
1/3 پیمانه شکر
دو قاشق چایخوری وانیل
110 گرم شکلات تلخ آب شده
تمشک یا توتفرنگی تازه (اختیاری)
برای تهیه کیک زیر چیزکیک، در یک کاسه متوسط، بیسکوئیتهای خرد شده و کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم شوند. آن را کف یک قالب گرد فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرد. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا مواد روی کیک آماده شوند.
برای قسمت پنیری، در یک قابلمه کوچک، ژلاتین را در شیر بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. سپس آن را 15 دقیقه کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، پنیرهای خامهای رابا همزن برقی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. خامه ترش، شکر و وانیل را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط شیر و ژلاتین را بیفزایید و هم بزنید. مخلوط را دو نیم کنید. شکلات آب شده را روی نیمی از آن بریزید و هم بزنید.
نیمی از مخلوط شکلاتی را روی کیک بریزید و کاملا روی سطح آن پخش کنید. نیمی از مخلوط سفید را روی آن بریزید و با قاشق باریکی آنها را به صورت دایرهای هم بزنید تا فرم ابروباد به خود بگیرند. دوباره همین مراحل را تکرار کنید. چیز کیک را به مدت 6 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود.
برای سرو، خیلی با احتیاط چیزکیک را از درون قالب خارج کنید. روی آنها را با تمشک یا توتفرنگی تازه تزئین و سرو کنید.
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 1 ساعت
کره ذوب شده
نصف فنجان معادل 100 گرم
پودر بیسکویت
2 فنجان معادل 250 گرم
نمک
1 پینچ
پنیر خامه ای هم دما با اتاق
500 گرم
خامه ترش
2 فنجان معادل 480 گرم
شکر
سه چهارم فنجان معادل 150 گرم
تخم مرغ بزرگ
3 عدد
رنده ی پوست لیمو ترش
1 قاشق غذاخوری
وانیل
1 قاشق چایخوری
پوره توت فرنگی
3 فنجان معادل 450 گرم
شکر
سه چهارم فنجان معادل 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه
2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
یک قالب کمربندی 23 سانتی را چرب کرده با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید .
بیرون قالب را هم کاملا با فویل بپوشانید که موقع پخت باید چیز کیک را در حمام آب داغ قرار دهید و نباید آبی به داخل قالب نفوذ کند .
پودر بیسکویت و کره ذوب شده را با هم مخلوط نموده سپس کف قالب ریخته به صورت یکدست پرس کنید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید خنک شود .
پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا پوک شود .
خامه ترش ، شکر ؛ تخم مرغ ، رنده ی پوست لیمو و وانیل نشاسته را یکی یکی حین هم زدن اضافه کنید و هر بار اجازه دهید مواد کاملا یکدست شوند .
مواد پنری را داخل قالب ریخته سک ظرف بزرگتر از قالب در فر گذاشته و قالب را داخل آن قرار دهید و ظرف بزگتر را با آب داغ تا نیمه پر کنید و چیز کیک را به مدت 1 ساعت بپزید تا زمانی که از حالت خمیری خارج شود ولی هنوز نرم مانده باشد .
فر را خاموش کرده و نیم ساعت دیگر بگذارید در فر بماند سپس کناری بگذارید خنک شود و به مدت 6 ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید بماند .
کمربند قالب را باز کنید و پوره توت فرنگی را روی چیز کیک بریزید و سرو نمایید .
در صورت تمایل میتوانید پوره توت فرنگی را به همراه 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و 2 قاشق غذاخوری شکر مخلوط نموده روی حرارت هم بزنید تا به جوش آید و غلیظ شود سپس کناری بگذارید خنک شود و روی چیز کیک را با آن پر کنید .