این دسر راحت و خوشمزه چیزی نیست جز جوشاندن سیب در ژله .
میتوانید از هر ژله ای استفاده کنید ولی بهتر است سیب ها کوچولو باشند.
برای این تعداد سیب یعنی ۴ یا ۵ دونه سیب نصف پاکت پودر ژله رو در یک و نیم لیوان اب حل کرده و می گذاریم روی حرارت تا جوش بیاید .
سیب های پوست گرفته را می اندازیم درونش و حرارت را کم می کنیم .
در ظرف را به صورت نیم باز بزارید چون اگر ببندید سر می رود .
بعد از ۵ دقیقه سیب ها را زیرو رو کنید تا یک قسمتش کم رنگتر و له نشود.
بگزارید حدود ۵۰ دقیقه بجوشد تا یکی دو قاشق از ژله باقی بماند .
بعد از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو بچینید و مابقی ژله را بریزید روش و بگزارید تو یخچال تا خنک بشود.
طعم این دسر مثل کمپوت سیب هست ولی طعم دارتر و خوشمزه تر.
از پوست یک سیب هم گل درست کنید و در خلال فرو کنید و در ژله بیاندازید که خوشگل شود.
از سیب های ژله ای هم برای تزیین دسر هاتون میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه دسر پسته و بادام
دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد.
مواد لازم
کره : 75 گرم
پودر بادام : 200 گرم
شکر : 200 گرم
خامه ساده ( کم چرب ) : 150 میلی لیتر
مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد
پسته ، خرد شده : 10 عدد
1. کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .
2. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .
3. حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .
4. مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .
5. با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .
6. یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان کل : 50 دقیقه
مواد لازم برای 6 – 8 سرو
کره
1 فنجان
شکلات چیپسی
180 گرم
شکر
1 و نیم فنجان
نمک
یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ
4 عدد
عصاره وانیل
1 قاشق چای خوری
آرد
1 و نیم فنجان
مواد تریفل
بلو بری تازه
180 گرم
تمشک تازه
180 گزم
توت فرنگی تازه و اسلایس شده
180 گرم
شکر
4 قاشق غذاخوری
خامه
1 و نیم فنجان
عصاره وانیل
1 قاشق چای خوری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی فر 22 * 32 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید .
قابلمه را روی حرارت کم گذاشته کره و شکلات را ذوب کنید و هم بزنید یکدست شود . سپس از ری حرارت برداشته شکر و نمک را اضافه کنید . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هر بار ه بزنید یکدست شود . عضاره وانیل را اضافه کنید . آرد را اضافه نموده مخلوط کنید .
خمیر را در سینی ریخته رویش را صاف کنید و حدود 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید بپزد و لبه ها خودشان را بگیرند . سپس کناری بگذارید کاملا خنک شوند .
بلو بری ، تمشک و توت فرنگی را با 2 قاشق شکر به آرامی مخلوط کنید له نشوند و 10 دقیقه کناری بگذارید بمانند .
خامه را هم بزنید غلیظ شود سپس وانیل و 2 ق غ شکر را اضاف کرده هم بزنید تا فرم بگیرد .
براونی که سرد شده را به صورت مکعبی برش زده و یک لایه براونی کف ظرف ها بچینید و سپس میوه ها و در لایه بعدی خامه را بگذارید . و به همین ترتیب ادامه دهید تا ظرفها پر شوند سپس تا زمان سرو در یخچال بگذارید خنک شوند .
مواد لازم :
شیر : چهار پیمانه
زرده تخممرغ : دو عدد
شکر : یک پیمانه
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
موز یا گردو : برای تزئین
پودر کاکائو : دو قاشق
کره : یک قاشق
آرد : سه قاشق
نشاسته ذرت : یک قاشق
داخل قابلمه شکر، وانیل، پودر کاکائو و آرد و نشاسته را مخلوط کرده سپس شیر سرد را به تدریج اضافه کرده و در آخر زرده رو هم زده با هم میزنیم. روی حرارت گذاشته و در حال هم زدن میپزیم. بعد دو سه جوش زدن کره را افزوده شعله را خاموش میکنیم و بلافاصله در ظرف سرو میکشیم و با گردو یا موز تزئین میکنیم.
نکته ۱: به زرده تخممرغ کمی شیر اضافه کرده هم میزنیم تا باز شود بعد به مواد اضافه میکنیم.
نکته ۲: یک پیمانه شیر را با زرده مخلوط میکنیم بقیه سه پیمانه را به مواد اضافه میکنیم.