مواد لازم
آلبالو یک کیلو و نیم
شکر دو کیلو
وانیل نصف قاشق چای خوری
شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم رنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترش بودن آن کمتر خواهد بود.
شکر را با 8 لیوان آب حل می کنیم و روی حرارت کمی جوش می دهیم. سپس آن را از صافی رد می کنیم. آلبالو ها را قبلا می شوییم و برگ ها و شاخه هایش را جدا می کنیم. حالا آلبالوها را داخل کیسه ی پارچه ای نازک و تمیزی می ریزیم و آن را می بندیم و در شربت می اندازیم. می گذاریم شربت با حرارت ملایم بجوشد و قوام بیاید. بعد وانیل را داخل شربت می ریزیم و می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و آن را از روی حرارت بر می داریم. بسته ی آلبالو را از داخل آن خارج می کنیم و می فشاریم تا شربتی که در آن جمع شده کاملا خارج شود. شربت را پس از سر شدن داخل بطری می ریزیم و در جای خشک و خنک و با در بسته نگهداری می کنیم.
اگر هر نوع شربتی را که می خواهید درست کنید داخل ظرف لعابی درست کنید بی دردسرتر و راحت تر است.
در این روش آب آلبالو ها را می گیریم. 6 لیوان آب آلبالو را با دو کیلو شکر مخلوط کرده و می گذاریم مدتی به حال خود بماند. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و شربت غلیظ شود. حدود بیست دقیقه کافی است، بعد وانیل را در آن می ریزیم و می گذاریم کمی جوش بخورد تا قوام بیاید. شربت را از روی حرارت بر می داریم و صاف می کنیم و داخل بطری می ریزیم. حال می توانید با این شربت تابستانی خنک و آلبالوی داشته باشید، می توانید آن را روی بستنی یا فالوده بریزید و از آن لذت ببرید. نوش جان!
بهتر است شربت آلبالو و همه انواع شربت ها را در درون قابلمه های لعابی تهیه نمایید.
اگر ترجیح می دهید شربت آلبالو ترش شود
بهتر است که شربت را با آلبالوی اول فصل تهیه نمایید ولی اگر می خواهید
ترشی شربت به اندازه و کم باشد باید شربت را با آلبالو های رسیده تهیه
کنید.
اگر آلبالو ها ترش باشد می توانید در هنگام تهیه شربت آلبالو میزان شکر را بیشتر نمایید.
اگر می خواهید در طرز تهیه شربت آلبالو
برای خوش طعم کردن شربت از وانیل استفاده نمایید می توانید ابتدا مقداری
شربت را با آب سرد بچشید و اگر از طعم شربت خوشتان نیامد سپس وانیل را به
شربت اضافه نمایید.
از آلبالو های باقی منده در تهیه شربت آلبالو می توانید برای تهیه مربای آلبالو استفاده نمایید.
توجه داشته باشد که اگر شربت به خوبی قوام نیامد شربت آلبالو ترش می شود.
شربت آلبالو را اگر با حرارت زیاد بجوشانید شکرک می زند.
اگر شربت را بر روی حرارت زیاد گاز
بجوشانید رنگ شربت قهوه ای می شود و اگر شربت آلبالو را بر روی حرارت کم
گاز تهیه نمایید رنگ شربت تیره و بد رنگ می شود.
مواد لازم
توت فرنگی
300 گرم
آب آلبالو
یک لیوان
بستنی وانیلی
یک لیوان
خامه صبحانه
100 گرم
شکر
4 قاشق غذاخوری
آلبالو
نصف لیوان
ابتدا آلبالوها را هسته گرفته سپس تمامی مواد را داخل میکسر می ریزیم و داخل لیوان های تک نفره سرو می کنیم.